Juchheim

ByeByeCellulite by Dr. Juchheim

ByeByeCellulite, de crème die wel werkt!

Hoe het allemaal begon……

Soms, heel soms, komt er iets op je pad waarvan je meteen kriebels in je buik krijgt.

Jaja, dat kan natuurlijk een man zijn, maar in dit geval is dat niet wat ik bedoel ;-).

Ik kreeg eind mei 2018 een telefoontje van mijn collega uit Maastricht. Of ik al ooit gehoord had van ByeByeCellulite van Dr. Juchheim?

Ja, dat had ik. Een jaar daarvoor had ik via messenger een berichtje gekregen van een Duitser. Hij had me een vriendschapsverzoek gedaan en stuurde me direct voor- en nafoto’s van benen waarbij de cellulite een stuk minder was met daarbij een foto van de pot ByeByeCellulite.

Wat kost de pot? €119???? Ja doei, geen interesse! Het zal toch wel niet werken en voor dat geld? No way!

1 jaar later…..

Tot dus het telefoontje kwam van mijn collega uit Maastricht. Zij was er al een paar maanden mee aan het werk en de resultaten waren verbluffend! Tsja, dan wordt het toch een ander verhaal. Door het werken met onze apparaten in de salon, weet ik hoeveel vrouwen echt niet in korte broek, een jurkje lopen. Laat staan dat ze graag een bikini aan doen. 90% van de vrouwen heeft cellulite! En sommigen kunnen daar prima mee leven, hen maakt het niets uit, maar het gros heeft al heel veel geld uitgegeven aan allerlei smeerseltjes en ook aan apparaten.

Ik behoor zelf tot de gelukkige 10%, ik heb geen cellulite. Mijn dochter echter wel. En het is echt niet zo dat ze er heel veel last van heeft, maar toch ging het er geregeld over. Met haar erover gehad, als het werkt, zou je dan een pot kopen voor dat bedrag? En ja, als het echt zou helpen wel!

Ben ik sceptisch? Echt wel!

Aangezien ik van nature sceptisch ben en altijd zelf wil weten of het echt werkt, is mijn collega naar ons toe gekomen en heeft het been van Soelijanti ingesmeerd, zie foto.

Hoeveel tijd denk je dat er tussen de foto’s zit?

Dr Juchheim ByeByeCdellulite

We waren verkocht! Vanaf 16 juni werken we met de ByeByeCellulite en wat een super resultaten hebben we al!

Na 1,5 week werden we natuurlijk ook supernieuwsgierig naar de andere Dr. Juchheim producten, want als dit zo goed was, dan moet de rest dat ook zijn toch? We zitten nu in de testfase. Zodra we weer een product geprobeerd hebben en er enthousiast over zijn, kan je ook dat bij ons komen testen. Houd onze pagina in de gaten!

Ben ik dan na 1 keer smeren van mijn cellulite af?

Is het zo dat het resultaat na 1 keer smeren aanhoudt? Nee, dan zou het een wondercrème zijn! En ondanks dat het dat wel is, kunnen we natuurlijk niet toveren. Het enige wat we dan weten is dat de crème helpt. Dr. Juchheim heeft dat ook laten testen door een onafhankelijk testpersoon en de resultaten waren verbluffend! in 93% van de gevallen werkt het. De crème wordt gebruikt in kuurverband, 30 tot 90 dagen 2 maal per dag smeren en daarna 2 maal per week voor onderhoud.

Gratis testen!

ByByeCellulite gratis testen?

Voordat je een pot bij ons koopt, willen we eerst testen of het bij jou werkt. Als je in de omgeving van Best woont, kom je naar ons. We maken je huid schoon, we maken een foto, die appen we naar je, we smeren je in en dat was het. Na 2 tot 4 uur maak je zelf een nafoto, die stuur je weer naar ons en we zetten de foto’s naast elkaar. Die ontvang je weer van ons en dan mag je zelf oordelen.

We komen naar jou toe!

Woon je verder weg, dan kan je er natuurlijk een vriendinnenuitstapje van maken. Kom je eerst bij ons smeren, daarna ga je lekker Eindhoven in om te shoppen en kom je nog even langs voor de nafoto en kan je een pot meenemen. Uiteraard kunnen we hem ook naar je opsturen.

Wil je dat wij graag naar jou toe komen voor een ‘smeerparty’ nodig dan tussen de 5 en 10 vrouwen uit  en we komen naar jou toe!

 

Dr. Juchheim

Resultaten na 1 maal smeren met ByeByeCellulite!

ByByeCellulite gratis testen?

ByeByeCellulite

 

Mocht je interesse hebben om met deze fantastische crème te gaan werken, mail of bel me dan voor meer info.

liesbeth@changebest.nl of tel 06-46230006