Ik daag je uit om Zomerslank te worden!

slank zomer bikiniVorige week deed ik iets dat ik heel spannend vond. Ik lanceerde 30 Dagen Zomerslank! Dat is een challenge in juni, met het thema lekkere caloriearme tussendoortjes. Als jij 30 dagen lang de tips uit het programma toepast, kun je wel 3 tot 5 kilo afslanken. En voor sommigen zijn dat net die kilo’s waardoor ze comfortabel hun zwempak, bikini of zwembroek aantrekken!

Heb jij de lancering van deze challenge gemist? Bekijk de video hier..

Ik ben zo enthousiast over dit programma en ik wil jullie hier graag uitleggen waarom ik zo enthousiast ben.

Ik ben zo’n 10 jaar geleden begonnen met begeleiden bij afslanken. Mijn missie was een gezonder Nederland! Ik wilde dé coach worden die jou helpt om succesvol af te slanken en vooral op gewicht te blijven.

  • Ik ging de afslankbranche veranderen!
  • Ik ging coachen op mindset en gezonde voeding. Ik zou mensen helpen met het volhouden van een dieet.
  • Afslanken zou je nog maar 1 keer hoeven doen en daarna nooit meer!

Een prachtige missie, maar wel een waarin ik mezelf verloor. Want in de praktijk werkt het zo natuurlijk helemaal niet. Je kunt een ander niet veranderen. De ander moet het zelf willen. Ik kon nog zoveel handvatten en tips geven of mijn cliënten met enorm veel motivatie de deur uitsturen… als ze zelf niet wilden lukte het niet.

Ik vond het moeilijk om dat los te laten. Soms lukt me dat nog steeds niet. Misschien maar goed ook. Want ik blijf met passie mijn werk doen. En mijn coaches ook. Iedere 4 weken zitten we bij elkaar en bespreken we wat er nog beter kan. Waar we meer aandacht aan moeten/willen besteden en het houdt ons allemaal scherp.

Altijd als er iemand iets vraagt over voeding, in de praktijk of daarbuiten, worden mensen enthousiast en willen ze aan de slag. Vandaar dat ik toch altijd bleef lopen met de gedachte: ‘hoe ga ik mijn kennis op grotere schaal delen?’ Ik wist wel hoe ik dat niet wilde doen, maar had nog niet bedacht hoe dan wel.

Tot ik op vrijdagochtend 20 april, om 08:45 uur, in de auto (details, houd ik van 😉 ) het geniale idee kreeg van een 30 dagen programma. Met een besloten Facebookgroep waar mensen hun ervaringen of worstelingen en lekkere recepten met elkaar kunnen delen. Voor een bijdrage van maar €5!

Dat idee heb ik voorgelegd aan een aantal cliënten. Ik heb ze gevraagd wat ze ervan vinden, of ze eraan zouden deelnemen. Ik heb ze verteld wat in het programma zit en gevraagd wat ze nog missen. Zo is het programma ontstaan!

Het begon die 20e april meteen te kriebelen en dat doet het nog! Ik denk dat dit het meest geniale idee is dat ik ooit gehad heb. Tegelijkertijd is het zo simpel! En het sluit zo ontzettend mooi aan op mijn missie.

Omdat het zo simpel is, kunnen er ook zoveel mensen aan mee doen. Ik kan mijn kennis delen, ik kan iedere dag helpen en antwoord geven op alle vragen die in de groep gaan komen. Ik kan daadwerkelijk een stap zetten naar een gezonder Nederland!

Voor degene die me kennen, ik denk graag groot ;-). Ambitie genoeg op mijn 55e!

Het programma is niet ingewikkeld. Je krijgt een schema van wat je mag eten op een dag en je krijgt tips hoe je die ongezonde tussendoortjes kunt laten staan. We gaan het vooral leuk maken, je krijgt ook tips voor heerlijke caloriearme tussendoortjes. Want zeg nou eerlijk, het moet wel leuk blijven toch?

Na 30 dagen stopt de challenge. Je zit nergens aan vast, je bent 3 tot 5 kilo kwijt en hebt een heel receptenboek vol met lekkere tussendoortjes! Voor €5!

Wil je dit missen? Mag je dit missen? Echt niet!!! Ik weet het, ik dring het je op, ik duw het door je strot naar binnen, maar ik kan niet anders! Gelukkig kom je hier niet van aan! 😉

Ik ben zo enthousiast en ik geloof zo dat iedereen die hier aan mee doet er heel erg blij van wordt! Wil je alles nog een keer nalezen? Stuur me een bericht en ik vertel je meer.  

Ik hoop je in de Zomerslank Facebookgroep te zien!