Lekker Leven met Liesbeth

 

Wil jij:

 • Lekker in je vel zitten?
 • Afslanken en ook lekker eten?
 • Veel blijven eten, maar toch afvallen?

Ben je het zat:

 • Dat je iedere dag oplet, maar je toch aankomt?
 • Dat een kilo afvallen soms een week duurt, terwijl je in een weekend 2 kilo aan kunt komen?
 • dat je denkt: morgen ga ik echt beginnen met afslanken, maar dat het vervolgens niet lukt?
 • Dat je het steeds weer uitstelt omdat er altijd een reden is om nog niet te beginnen?

Ik had 5 jaar geleden ook zo’n patroon…Pas op mijn 50e ben ik erachter gekomen hoe ik dat patroon kon doorbreken. Nu voel ik me beter dan ooit! Ik ben niet meer 24 uur per dag aan het nadenken wat ik wil eten of snoepen, maar heb rust in mijn hoofd. Misschien ben jij net zo oud als ik (ik voel me nog hartstikke jong trouwens 😜) en wil je eindelijk dat patroon eens doorbreken. Of misschien kan ik je helpen om te voorkomen dat je, net als ik, jarenlang op zoek bent naar een gezonde leefstijl.

Alle diëten heb ik geprobeerd, Weight Watchers, Balans, het soepdieet, het dieet van de Hartstichting, Montignac, het appeldieet en ga zo maar door. Tot ik het helemaal beu was!

Ik ben me gaan verdiepen in voeding. Ik heb alle boeken gelezen die er zijn, opleidingen gevolgd. Geleerd van anderen door wetenschappelijk onderzoek over calorieverbruik, je dagelijkse behoefte, waar het diëten fout gaat. Ik wilde alles leren. Nog steeds trouwens!

Ik ben gaan kijken hoe ik dat kon invullen in mijn eigen eetpatroon. Daarbij heb ik vooral gekeken naar waar ik blij van werd. Ik heb heel hard gewerkt aan mijn mindset.

Inmiddels heb ik duizenden mensen gecoacht bij het afslanken en aanleren van een gezonde leefstijl. En dat zonder dat ze het gevoel hebben dat ze nooit meer iets mogen. Dat is namelijk echt niet zo!

Mijn doel is om jou te leren hoe jij dat ook kan, zodat je weer lekker in je slanke(re) vel komt te zitten. Je weer fit en vol energie gaat voelen met maar een paar kleine aanpassingen. Je hoeft er niet heel veel anders voor te doen!

Zou dat niet geweldig zijn?

Jij vindt je gezondheid en je gewicht belangrijk, je wilt je niet meer schamen als je in de spiegel kijkt. Je wilt weer lekker in je vel zitten!

Dat is de reden dat ik Lekker Leven met Liesbeth ben gestart!

Hoe werkt het?

Iedere maand krijgt een eigen thema. De maand juni heeft als thema Tussendoortjes. Je krijgt dagelijks een recept van een lekker slank, en ook nog eens makkelijk te maken tussendoortje. Daarbij krijg je een voedingsschema van wat je per dag mag eten. Tijdens de 30 dagen krijg je ook tips om je mindset te veranderen.

Maak gebruik van de besloten Facebookgroep! Daar vind je mensen zoals jij en ik! Je kunt in deze Facebookgroep al je vragen stellen of ervaringen en worstelingen met elkaar delen. Deze groep gaat je ontzettend motiveren om de 30 dagen met succes te volbrengen!

Wat krijg je?

 • Een voedingsschema dat bij jou past.
 • Tips voor bij het schema.
 • Een voorbeeld van een dagmenu.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep.
 • Iedere dag een recept in de groep.
 • Je kunt al je vragen stellen in en aan de groep.
 • Wekelijks de mogelijkheid om je gewicht door te geven (uiteraard privé).
 • Gebruik maken van mijn kennis om je echt te helpen je doel te bereiken.
 • Aan het eind van de maand de recepten gebundeld in een e-book.

Waarom kiezen voor Lekker Leven met Liesbeth?

Overal kun je recepten en menu’s vinden om af te slanken. Waarschijnlijk heb jij ook al van alles geprobeerd. Bij mij kun je gebruik maken van mijn 10 jaar aan kennis en ervaring! Bovendien snap ik wat jij voelt omdat ik ervaringsdeskundige ben.

Slank worden, slank blijven en vooral lekker in je vel zitten, dat is wat ik iedereen gun! Want ik zie zoveel mensen tobben met hun gewicht en vooral met het gevoel dat daarbij hoort.

 • Minder zelfvertrouwen.
 • Balen als je dag weer mislukt is.
 • Geen nieuwe kleding durven kopen omdat toch niets staat.
 • Niet om hulp durven te vragen omdat je denkt dat je de enige bent die het steeds maar niet lukt.
 • Uit emotie gaan eten om alle bovenstaande redenen.
 • Waarschijnlijk kan je er zelf nog wel een aantal redenen aan toevoegen.

Ik vind dat jij het waard bent om dat gevoel achter je te laten! Om te gaan voor zelfvertrouwen. Ik help je er graag bij, want afslanken hoef je niet alleen te doen.

 

Dit is wat anderen zeggen over Liesbeth: