Wat zijn tussendoortjes die je WEL kunt nemen als je af wilt slanken?

Tussendoortje afslankenTussendoortjes, de ellendelingen! Kan jij ze ook zo moeilijk weerstaan?

Tony’s Chocolonely karamel met zeezout, nootjes, pinda’s, 1 koekje… of nee, het hele pak. IJs, een blokje kaas of een plakje worst. Ga zo maar door!

Je wilt graag nog een paar kilo kwijt voor de zomervakantie, maar je krijgt het maar niet voor elkaar om die ellendelingen in de kast of in de winkel te laten! Laat staan dat het lukt om ze niet in je mond te stoppen.

Je start iedere dag weer met het voornemen dat je geen ongezonde tussendoortjes neemt. En iedere dag weer denk je aan het einde van de dag: ‘ik faal, ik baal, weet je wat, ik neem gewoon weer wat van de snoepschaal!’

Tussendoortjes en afslanken, een onmogelijke, ellendige combinatie. Dat dacht je! Toch?

Ik dacht het toch van niet! Het kan wel en ik weet hoe! Ik ga jou leren hoe je dat doet. Want tussendoortjes horen er WEL bij. Het leven zou saai zijn zonder.

Er zijn zoveel lekkere tussendoortjes te bedenken waar je niet dik van wordt. Tussendoortjes die jou gaan helpen om wel die paar kilo nog kwijt te raken. Lekkere, lage calorieën ellendelingen!

Is dat een feest of niet? Ja ja, ik hoor het je denken: ‘ze kan me nog meer vertellen, die Liesbeth, ik geloof er niets van!’

Ik snap het! Maar ik heb een heel leuk programma bedacht van 30 dagen. 30 dagen lekkere tussendoortjes in combinatie met een voedingsschema waarbij jij niet het gevoel gaat hebben dat je aan het lijnen bent?

  • Waarbij je veel meer mag eten dan je nu doet?
  • Waarbij je iedere dag ondersteuning krijgt.
  • Waarbij je iedere dag tips krijgt.
  • Waarbij jij na 30 dagen denkt: ‘wat ben ik blij dat ik hieraan mee heb gedaan!’

Je leert in het programma niet alleen hoe je heerlijke, simpele, caloriearme tussendoortjes maakt, je leert ook dat je niet meer terug hoeft naar die ellendelingen uit de eerste alinea.

Je bent een paar vervelende kilo’s kwijt en je hebt superveel zin om aan je vakantie te gaan beginnen. Want jij bent helemaal Zomerslank! Alleen doordat je gezonde tussendoortjes neemt.

De hele maand juni ga ik je helpen! 30 dagen lang! Je weet wat je moet eten op een dag en je leert dat je niet apart hoeft te koken. Je krijgt heerlijke recepten en heel veel tips. Ik houd ervan om het simpel en makkelijk te houden, we hebben het tenslotte allemaal al druk genoeg!

En je bent niet alleen. Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met allemaal medestanders. Mensen die net als jij van de ellendelingen af willen en een paar kilo willen afslanken voor hun vakantie.

Wil jij meer weten over het programma? Klik op de link: https://m.me/changebest?ref=w1844526