Wie zijn wij

In 2008 ben ik, Liesbeth Louwers, gestart met Change. Gewoon aan mijn keukentafel, begeleiden bij afslanken naast mijn baan als manager bij een landelijke Arbodienst. Ik houd van mensen, en had zelf al mijn hele leven een probleem met mijn gewicht.

Ik snapte precies wat het probleem was en daarbij begeleiden was helemaal mijn ding. Het ging hard, in 1,5 jaar tijd had ik een hele volle praktijk en 1 werknemer aangenomen. Het werd tijd om van mijn keukentafel naar een praktijk(je) in mijn tuin te verhuizen. Na een aantal omzwervingen, heb ik in juni 2018, 10 jaar later, weer besloten om terug naar huis te gaan!

In de eerste plaats mama ben ik van 4 kinderen, en oma van mijn prachtige kleindochter Abby. En hoe geweldig trots ik ook ben op mijn mijn bedrijf ben, mijn gezin komt op de eerste plaats, vandaar dat ik de stap heb gezet naar weer lekker vanuit huis werken. Meer tijd voor leuke dingen in plaats van alleen maar met mijn bedrijf bezig zijn..

IK wil we graag dat jij je als cliënt welkom en veilig voelt. Dat we je helpen om je doelen te bereiken. Dat we samen lachen, maar je ook een steuntje in de rug geven, of zelfs een schop onder je kont als je dat nodig hebt. Dat doen we op een positieve manier, wat is wel goed gegaan in plaats van wat ging er niet goed.

Op gewicht blijven is lastig, je zult waarschijnlijk al heel wat pogingen gedaan hebben, met succes, of misschien ook niet. Maar het vasthouden van dat gewicht is het meest lastige dat er is. Ook dat weten we uit ervaring.

Wij geloven dan ook veel meer in afslanken en daarna op tijd weer even bijsturen. Niet terugkomen als je weer 10 of 15 kilo aangekomen bent, maar regelmatig even bij je coach langskomen. Ingrijpen als je een paar kilo aan gekomen bent. Niet meer krampachtig tussen je oren bezig zijn met je gewicht, maar juist de balans vinden tussen denken en doen. Daardoor krijg je rust in je hoofd en gaat het jou ook lukken om je gewicht in balans te houden. Met soms een paar kilootjes meer, die er ook zo weer af zijn.

Denk jij dat jij jezelf hierin herkent? Dan zien we je graag bij ons komen.

Tot ziens!

Dianne en Liesbeth